SPEEDMASTER 2016

27.02.2016 13:23

Dne 12.3.2016 spolupořádáme závody plemene SBT,kde jako první v republice budeme měřit nejvyšší rychlost dosaženou každým psem.Akce se bude konat v Ješíně na louce Martina Říhy,kde naviják bude tahat parta kolem Pavla Jenyka.Měřit se bude GPS,která bude přidělána na dresu a na relativně krátké trati se změří nejvyšší dosažená rychlost.Přihlášeno je 60 psů(maximální počet,který se mohl přihlásit).Bude zde navíc druhá krátká trať pro miminka a začátečníky.Občerstvení v podobě  pojízdného cateringu.Prostě veškeré zázemí pro průběh akce.

První čtyři v kategorii pes a fena budou ohodnoceni krásnými cenami.Veterán bude ohodnocen ten nejlepší,vzhledem k počtu pěti pejsků.Na zdárném průběhu akce se podílí Martin Říha,Pavel Jenyk,Miroslav Hudec,Petr Taškov,Luboš Netušil společně se mnou a Renatou.

Každý účastník dostane malý dárek a pro vítěze toho bude opravdu dost.Poháry,kokardy,granule,plaketa pro absolutního vítěze,knihy od Martina Říhy a třeba ještě nějaké překvapení.

O fotografie z akce se postarají Luboš Netušil a Martin Říha formou bezplatnou.Petr Taškov bude k dispozici na tréninkové trati  se svým zázračným kufříkem.

O jídlo a občerstvení se postará Miloslav Niesner se svým týmem.

Odkaz na akci:   www.facebook.com/events/1677042422584715/